Testimoniale

Antonia Rusu
Beaver Tails 2021

Lost o sa aibă mereu un loc in inima mea și o sa ma întorc de câte ori am ocazia pentru a îmi face tot mai multe amintiri alături de oameni dragi inimii mele. Tabăra mea de suflet, beaver tails, cu care am trecut prin cele mai frumoase momente, cel mai tare Treasure hunt, cele mai antrenante jocuri pe echipe, minunăția de traseu prin rezervația naturală și cele mai bune party-uri pe care nu o sa le uit și pe care vreau sa le fac de la an la an tot mai bune și mai la suflet.

Coordonatorii principali au făcut o treaba minunata alături de voluntari și am terminat vara anului 2021 cu cea mai tare tabără la care poți participa.

Lavinia-Lipan

Lavinia Lipan
Wolf Bites 2019

LOST pentru mine a însemnat o modalitate de a mă deconecta de toate problemele și a fost cea mai relaxantă experiență post-examene. Cunoști mulți oameni mișto,  razi cu ei, plângi cu ei, te distrezi până la epuizare, practic îți devin familie!  

Spinu-Maria

Spînu Maria
Bear Claws 2021

LOST a fost mai mult decât un proiect, a fost contextul în care mi-am cunoscut o nouă familie, alături de o gașcă de tineri din toate colțurile țării. Am avut parte de o săptămâna de neuitat, cu activități care ne-au pus la încercare creativitatea, gândirea critică, dar și abilitățile strategice și de muncă în echipa. Îi încurajez pe toți elevii de clasa a 11a și a 12a să participe, deoarece le garantez că nu vor fi dezamăgiți!

Daria-Paraschiv

Daria Paraschiv
Owl Feathers 2021

Când am ajuns, nu m-aș fi așteptat că într-o săptămâna toate persoanele pe care nu le cunoșteam la început să îmi devină prieteni și să mai păstrăm legătură și după proiect. Activitățile desfășurate ne-au ajutat să ne cunoaștem mai bine atât pe noi înșine cât și pe restul participanților dar și să lucrăm că o echipa. A fost LOST, dar simt că m-am regăsit!

Constantin Șuiu
Beaver Tails 2021

Dacă îți plac drumețiile, oamenii faini, party-urile în vârf de munte și priveliștile care îți fură ochii, atunci LOST este cea mai tare tabără în care poți merge. În liniștea munților, alături de persoane care-ți sunt alături la orice pas, atât personal, cât și in activitățile LOST, te vei redescoperi pe tine.

Marina-Gavrilescu

Marina Gavrilescu
Beaver Tails 2019

Cea mai inspirată decizie pe care am luat-o în vara anului 2019 a fost de a participa la proiectul LOST. Long story short, LOST este un proiect care te determina să ieși din zona de confort într un mod plăcut și distractiv, locul unde întă̂lneșți oameni cu un super vibe și, de asemena, o experiență pe care îți doreșți să o poți repetă din nou și din nou. Go and get lost with them and I swear you won’t regret anything. The vibration is magical!

Arijana-Belean

Arijana Bălean
Wolf Bites 2021

Tabara LOST a fost cea mai faina experienta traita de pana acum. M-am distrat, am invatat foarte multe lucruri, mi-am facut foarte multi prieteni cu care pastrez legatura chiar daca tabara s-a încheiat. Numar zilele pana la urmatoarea tabara, mi-as dori ca de data aceasta sa nu se termine pentru ca chiar m-am simtit foarte bine. Felicitări Hotelul Claris deoarece atat la intrare cat si pe parcursul taberei, totul era asa curat, camerele mega faine, mirosea frumos, mancarea deosebit se buna si un peisaj de poveste! Tabara mi s-a parut ca a costat extrem de puțin pentru serviciile și materialele oferite.

Claudia-Moldoveanu

Claudia Moldoveanu
Beaver Tails 2021

La L.O.S.T nu am pierdut nimic, am avut doar de câştigat. M-am descoperit pe mine în afara zonei de confort, mi-am depăşit limitele care până atunci erau ascunse în interiorul meu de temeri, totul întâmplându-se în timp ce cunoşteam oameni minunați. Şi nimic nu e mai frumos decât atunci când te găseşti pe tine prin ceilalți şi legi prietenii nu doar pentru perioada taberei, ci pentru o viață întreagă.