Tabere

Pe parcursul proiectului, participanții vor fi împărțiți în echipe demunite ”Tabere”.

Fiecare tabără va strânge puncte timp de două săptămâni pentru a câștiga competiția!bPunctele se pot acumula câștigând competițiile directe cu celelalte tabere precum TreasureHunt sau Campture the Flag, precum și pe parcursul activităților de echipă/individuale.

Câștigătorii editiilor anterioare

Deer Antlers – 2019 – Elena Răducan, Silaghi Andra, Alin Toncea, Mădălina Rotundu, Rusu Diana

Owl Feathers – 2021 – Balasz Lara, Lorelai Maria, Dorobanțu Miriana, Gadea Adrian, Horț Mihaela, Ioniță Georgian, Irimia Mădălina, Paraschiv Daria, Rac Andreea, Tomuță Ionela, Neștian Vlad

Activitati

Timp de două săptămâni vei avea oportunitatea de a participa la diverse activități.

Activitățile sunt de două tipuri: opționale și obligatorii. Activitățile obligatorii sunt de-obicei cele de echipă, unde veți lucra pe tabere pentru a obține puncte. Activitățile opționale vor fi selectate de fiecare participant în parte după confirmarea locului.

Exemple de activități: curs de tras cu arcul, drumeții, curs de supraviețuire în pădure, TreasureHunt, Capture the Flag, curs de orientare cu busola, ateliere de teatru, ateliere de dans, ateliere de canto, seri de chitară și foc de tabără.

Cazare

Cabana Claris

Statiunea Crivaia, Valiug nr. 685, 320037 Văliug, România

Vezi pe Google Maps

Banatul Montan

Munții Banatului sunt printre cele mai frumoase locuri de vizitat din țară. Pe parcursul taberei, vom avea activități precum drumeții sau excursii pe Muntelui Semenic, Cheile Carașului și alte locații inedite.

Pe lângă acestea, întregul teritoriul banatului este plin de atracții turistice deosebite care merită văzute cel puțin o dată:

  • Cazanele Dunării
  • Cascada Bigăr
  • Peștera Comarnic
  • Lacul Ochiul Bei
  • Cheile Nerei