Perioada inscrierilor

20 Iunie - 2 Iulie 2023Ce trebuie sa stii despre tabara

Tabara se va desfasura in perioada 14 - 27 august. Participanții trebuie sa ajunga in data de 14 august in Resița, pâna in ora 16:00, de unde vom asigura transportul pâna pe munte, iar decazarea se va face in 27 august dupa micul dejun, urmând ca cel târziu la ora 12 participanții sa fie inapoi in oras.

Participanții care doresc sa vina cu masina sau ii aduce cineva, pot veni si direct la hotel in data de 14, pâna la ora 19, când vom avea cina.

Elevii care vin cu trenul/autocarul, vor fi preluați direct din gara/autogara in momentul in care ajung in oras si vor petrece ziua in Resița impreuna cu voluntarii nostri pâna ajunge toata lumea si se urca pe munte.

Costul taberei este de 900 RON si include toate activitațile (cursurile, intrarile in rezervație, materialele necesare pentru desfasurarea competițiilor), transportul din oras pe munte si inapoi (de altfel si toate transporturile necesare pe perioada taberei), cazarea cu 3 mese pe zi, consumabile (apa, suc, gustari) si WondererPack pe care il vei primi la sosirea in tabara.Cine se poate inscrie?

Poți participa in tabara doar daca esti elev si ai terminat clasa a XI-a sau clasa a XII-a.Cum ma inscriu?

Completezi formularul de mai jos cu mare atenție, deoarece este singurul criteriu de selecție. Dupa terminarea perioadei de inscrieri noi vom posta lista cu participanții selectați, dar si o lista de asteptare in cazul in care nu toata lumea confirma.

Confirmarea locului se va face achitând un avans de 450 RON din valoarea totala a tabere (900 RON), diferența urmând a fii achitata la check-in in ziua de cazare.
Au mai ramas: