Perioada înscrierilor
13 iunie - 22 Iulie

Ce trebuie sa stii
despre tabara

Tabăra se va desfășura în perioada 22 august – 4 septembrie. Participanții trebuie să ajungă în data de 22 august în Reșița, până în ora 16:00, de unde vom asigura transportul până pe munte, iar decazarea se va face în 4 septembie după micul dejun, urmând ca cel târziu la ora 12 participanții să fie înapoi în oraș.

Participanții care doresc să vină cu mașina sau îi aduce cineva, pot veni și direct la hotel în data de 22, până la ora 19, când vom avea cina.

Elevii care vin cu trenul/autocarul, vor fi preluați direct din gară/autogară în momentul în care ajung în oraș și vor petrece ziua în Reșița împreună cu voluntarii noștri până ajunge toată lumea și se urcă pe munte.

Costul taberei este de 1.050 RON și include toate activitățile (cursurile, intrările în rezervație, materialele necesare pentru desfășurarea competițiilor), transportul din oraș pe munte și înapoi (de altfel și toate transporturile necesare pe perioada taberei), cazarea cu 3 mese pe zi, consumabile (apă, suc, gustări) și WondererPack pe care îl vei primi la sosirea în tabără.

Cine se poate
înscrie?

Poți participa în tabără doar dacă ești elev și ai terminat clasa a XI-a sau clasa a XII-a, sau dacă ești student și ai terminat anul 1 de facultate.

Cum ma înscriu?

Completezi formularul de mai jos cu mare atenție, deoarece este singurul criteriu de selecție. După terminarea perioadei de înscrieri noi vom posta lista cu participanții selectați, dar și o listă de așteptare în cazul în care nu toată lumea confirmă.

Confirmarea locului se va face achitând un avans de 500 RON din valoarea totală a tabere, diferența urmând a fii achitată la check-in în ziua de cazare.

Pâna la terminarea înscrierilor mai sunt:

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute