TestimonialeAntonia Rusu
Beaver Tails - 2021

LOST o sa aiba mereu un loc in inima mea si o sa ma intorc de câte ori am ocazia pentru a imi face tot mai multe amintiri alaturi de oameni dragi inimii mele. Tabara mea de suflet, beaver tails, cu care am trecut prin cele mai frumoase momente, cel mai tare Treasure hunt, cele mai antrenante jocuri pe echipe, minunația de traseu prin rezervația naturala si cele mai bune party-uri pe care nu o sa le uit si pe care vreau sa le fac de la an la an tot mai bune si mai la suflet.

Coordonatorii principali au facut o treaba minunata alaturi de voluntari si am terminat vara anului 2021 cu cea mai tare tabara la care poți participa.


Arijana Balean
Wolf Bites - 2021

Tabara LOST a fost cea mai faina experienta traita de pana acum. M-am distrat, am invatat foarte multe lucruri, mi-am facut foarte multi prieteni cu care pastrez legatura chiar daca tabara s-a incheiat. Numar zilele pana la urmatoarea tabara, mi-as dori ca de data aceasta sa nu se termine pentru ca chiar m-am simtit foarte bine. Felicitari Hotelul Claris deoarece atat la intrare cat si pe parcursul taberei, totul era asa curat, camerele mega faine, mirosea frumos, mancarea deosebit se buna si un peisaj de poveste! Tabara mi s-a parut ca a costat extrem de puțin pentru serviciile si materialele oferite.


Daria Paraschiv
Owl Feathers - 2021

Când am ajuns, nu m-as fi asteptat ca intr-o saptamâna toate persoanele pe care nu le cunosteam la inceput sa imi devina prieteni si sa mai pastram legatura si dupa proiect. Activitațile desfasurate ne-au ajutat sa ne cunoastem mai bine atât pe noi insine cât si pe restul participanților dar si sa lucram ca o echipa. A fost LOST, dar simt ca m-am regasit!


Constantin Suiu
Beaver Tails - 2021

Daca iți plac drumețiile, oamenii faini, party-urile in vârf de munte si privelistile care iți fura ochii, atunci LOST este cea mai tare tabara in care poți merge. In linistea munților, alaturi de persoane care-ți sunt alaturi la orice pas, atât personal, cât si in activitațile LOST, te vei redescoperi pe tine.


Spinu Maria
Bear Claws - 2021

LOST a fost mai mult decât un proiect, a fost contextul in care mi-am cunoscut o noua familie, alaturi de o gasca de tineri din toate colțurile țarii. Am avut parte de o saptamâna de neuitat, cu activitați care ne-au pus la incercare creativitatea, gândirea critica, dar si abilitațile strategice si de munca in echipa. Ii incurajez pe toți elevii de clasa a 11a si a 12a sa participe, deoarece le garantez ca nu vor fi dezamagiți!


Claudia Moldoveanu
Beaver Tails - 2021

La L.O.S.T nu am pierdut nimic, am avut doar de câştigat. M-am descoperit pe mine in afara zonei de confort, mi-am depaşit limitele care pâna atunci erau ascunse in interiorul meu de temeri, totul intâmplându-se in timp ce cunoşteam oameni minunați. Şi nimic nu e mai frumos decât atunci când te gaseşti pe tine prin ceilalți şi legi prietenii nu doar pentru perioada taberei, ci pentru o viața intreaga.


Bianca Baciu
Beaver Tails - 2022

Pentru mine L.O.S.T a fost si va ramâne o experiența de neuitat unde am cunoscut o mulțime de oameni misto si diversi, unde am iesit din zona mea de confort, unde am gasit oameni cu care am râs dar am si plâns atunci când s a terminat. Nu credeam vreodata ca iți poți face atâtea amintiri si sa descoperi atâtea lucruri in doar doua saptamâni. Pot spune deci ca L.O.S.T este cea mai buna alegere pentru a-ți face vara mult mai misto.


Lavinia Lipan
Wolf Bites - 2019

LOST pentru mine a insemnat o modalitate de a ma deconecta de toate problemele si a fost cea mai relaxanta experiența post-examene. Cunosti mulți oameni misto, razi cu ei, plângi cu ei, te distrezi pâna la epuizare, practic iți devin familie!


Marina Gavrilescu
Beaver Tails - 2019

Cea mai inspirata decizie pe care am luat-o in vara anului 2019 a fost de a participa la proiectul LOST. Long story short, LOST este un proiect care te determina sa ieși din zona de confort intr un mod plăcut și distractiv, locul unde întâlneșți oameni cu un super vibe și, de asemena, o experiență pe care îți doreșți sa o poți repeta din nou și din nou. Go and get lost with them and I swear you won’t regret anything. The vibration is magical!


Tudor Albert
Wolf Bites - 2022

Omul cat traieste invata. Pot sa spun ca acest citat se potriveste cel mai bine cu tabara LOST. In fiecare moment al zilei, impreuna cu o multime de oameni faini culegeai informatii din stanga si din dreapta. Anul acesta este cel de al treilea an in care particip la aceasta tabara, si pot spune cu mana pe inima ca entuziasmul este acelasi, ca prima oara , iar nostalgia nu-mi da voie sa imi iau gandul de la momentele speciale petrecute cu prietenii in padure, in cabana ori in jurul focului. Viata e incerta, insa un singur lucru e sigur. Cat aceasta tabara se va organiza, eu voi participa de fiecare data.